Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból głowy

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wyszedłem na dwór aby pozbierać pranie.Popatrzyłem chwile na słońce,a po przyjściu do domu zacząłem składać krzesło.Wtedy zacząłem widzieć takie plamki jak sie pod światło patrzy,a teraz ból w okolicach zatok i nudności.Czy to wina słońca,nerwów?Czy inne czynniki?

Opublikowano

połóż się na 30 minut z zimnym ręcznikiem na czole i ci przejdzie ja też tak miewam

a czy to czasem nie spowoduje choroby zatok? ;_____;

różnie bywa, może być nawet dlatego że nic nie jadłeś, łyknij sobie proszek i powinno byc ok

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

kurwa mać kolejny.

Weź grzecznie wypierdalaj do lekarza a nie pytasz 14 latków na forum...

Jeśli nie przejdzie to idziesz do lekarza a nie piszesz na forum o.O

(Poza tym są fora medyczne.)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Patrzyłeś sie na słońce i oczy sie przyzwyczaiły na chwile do jasności a pewnie do odmu poszłeś a były ciemniej niz na dworze i stąd takie kropi przed oczami

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dzieje sie tak kiedy za dlugo przebywasz w ciemnym pomieszczeniu, wychodzisz na słońce i wracasz znowu i masz migotanie i plamy, nic groźnego przechodzi szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...